Науковий студентський гурток «Біотехнолог»

          

Основною метою діяльності гуртка є формування у студентів наукового світогляду відносно біотехнологічних методів та прийомів, створення і застосування біотехнологічних процесів при виробництві харчових продуктів.

Гуртківці займаються дослідженням якості харчових продуктів, в основі яких є біотехнологічні процеси, характеристикою етапів виробництва  харчових продуктів і напоїв з використанням мікроорганізмів, вивченням мікроорганізмів, які використовують для одержання харчових продуктів і напоїв.

Керівник:  Флока Людмила Валеріївна, к.т.н., доцент 

Кількість студентів: 25


План роботи наукового студентського гуртка «Біотехнолог» на 2020-2021 навчальний рік

Завантажити план

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ
ХLІV Міжнародної наукової студентської конференції «Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті», за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2020 рік (30–31 березня 2021 року); секція №13   «Проблеми використання біотехнологій та управління безпечністю товарів»

Звіт роботи наукового студентського гуртка «Біотехнолог» за 2020-2021 навчальний рік

Завантажити звіт

План роботи наукового студентського гуртка «Біотехнолог» на 2021-2022 навчальний рік

Завантажити план